نقشه و راهنمای محل برگذاری پنجمین همایش ملی حبوبات ایران- پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران کرج

برنامه اسکان در پنجمین همایش ملی حبوبات ایران-کرج. 7 (هفتم)اسفند ماه 1392

اسکان در هتل پردیس (در داخل محوطه پردیس کشاورزی) در اطاق های دو تخته به ازای هر شب و برای هر تخت با صبحانه 350000 ریال.

*زمان سرویس دهی از بعداز ظهر ششم اسفند- واریز هزینه و ارسال کپی فیش واریزی از طریق ایمیل همایش به آدرس pulse@ut.ac.ir

28 بهمن 1392

تعییر روزبرگزاری همایش ملی حبوبات به هفت اسفند 92

به اطلاع کلیه محققین محترم که نسبت به ارسال مقاله به پنجمین همایش ملی حبوبات که در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در کرج برگزار خواهد شد می رساند که به علت تداخل روز برگزاری همایش با آزمون کارشناسی ارشد و دکتری، زمان برگزاری همایش به هفت اسفند 92 تغییر یافت.

به همین دلیل و با توجه به تقاضای عده زیادی از محققین، زمان ارسال مقاله برای آخرین بار تا 30 آذر تمدید گردید. خواهشمند است که با مراجعه به صفحه اصلی سایت همایش و طبق دستورالعمل اعلام شده نسبت به ثبت فیش واریزی و نهائی کردن ثبت نام اقدام فرمائید.

دبیرخانه همایش ملی حبوبات

06 آذر 1392

پنجمین همایش ملی حبوبات

پنجمین همایش ملی حبوبات در روز چهارشنبه 7 اسفند ماه 1392 توسط قطب علمی حبوبات گروه زرعت و اصلاح نباتات در محل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در کرج برگزار خواهد شد. برای ارسال مقاله و شرکت در همایش به صفحه اصلی سایت همایش به آدرس pulse.ut.ac.ir مراجعه و طبق دستورالعمل اعلام شده نسبت به نهائی کردن ثبت نام و ثبت فیش واریزی اقدام فرمائید.
دبیرخانه همایش ملی حبوبات

05 خرداد 1392