دستور العمل تهیه پوستر پنجمین همایش ملی حبوبات ایران

اندازه پوستر

80 در 120 سانتیمتر

محتویات:

یک پوستر کامل شامل موارد زیر می باشد: عنوان ونام نویسنده (نویسندگان)، مقدمه و اهداف تحقیق، مواد و روشها، نتایج، بحث و نتیجه گیری کلی.

اندازه فونت:

عنوان اصلی پوستر (پس از پرینت به بزرگی 4-2/5 سانتیمتر) و اسامی و مشخصات نویسندگان (پس از پرینت به بزرگی 2-1/2 سانتیمتر) باشد. فونت متن و حتی زیر نویس شکلها،نمودارهاو جداول می بایست از فاصله 1/5متری قابل خواندن باشد.

در صورت تمایل می توانید از فونتهای پیشنهادی که در نمونه پوستر آمده برای هر بخش استفاده نمائید (Homa  یا Bzar).

استفاده از رنگ ها:

این مورد انتخابی است. ولی توجه داشته باشید که فونت تیره بر روی زمینه تیره به آسانی قابل خواندن نیست. رنگ های روشن از قبیل زرد، نارنجی و سبز روشن، اغلب توجه بیننده را جلب می کنند. بسیاری از نرم افزارهای رسم نمودار دارای ترکیب رنگی خوبی هستند که می توانند برای رنگ مورد استفاده باشند.

پیشنهادات:

1- جملات خود را کوتاه و دقیق ذکر کنید. شکلها، نمودارها و جداول که مهمترین نماینده نتایج هستند را به طور ساده ای نمایش دهید که به آسانی قابل فهم و دریافت باشند.

2-چکیده ای از پوستر خود بر روی یک کاغذ A4 آماده کنید تا در صورت نیاز بتوانید در اختیار علاقه مندان قرار دهید.

3- تصویر نویسنده مسئول (4*6) و همچنین آرم موسسه یا دانشگاه محل تحصیل و آرم همایش (قطب علمی حبوبات) در پوستر آورده شود.

می توانید از نمونه ارائه شده برای تهیه پوستر خود استفاده کنید و بسته به حجم مطالب خود بخش اختصاص داده شده به هرقسمت را تغییر دهید.

نمونه پیشنهادی با فرمت power point